Världens lyxigaste diskmaskin

Världens lyxigaste diskmaskin

Har du någon gång undrat om de rika och berömda har tillgång till elektroniska hjälpmedel som vi vanliga medelinkomsttagare bara drömmer om? När din dyra och efterlängtade iphone oväntat går sönder har du kanske inte råd att köpa en ny. Tom Cruise har säkert flera stycken, men misströsta inte. Surfa in på gigamex.se och laga din mobil till ett förmånligt pris eller köp en begagnad mobil med upp till 12 månaders garanti. I den här artikeln ska vi ta reda på vilket diskmaskinsmärke som är världens absolut lyxigaste och vilka finesser som eliten kan njuta av när de använder sin elektroniska diskmaskin.

Miele LaPerla II

Det finns naturligtvis gott om diskmaskiner att välja bland och de rika och berömda kan köpa världens bästa industrimaskiner, men de allra flesta vill ha ett utseende som passar in i ett toppmodernt men ändå hemtrevligt kök. Världens dyraste diskmaskin kommer från Miele och heter Miele LaPerla II och den kostar mellan 2500-3000 dollar. För den som har råd öppnar sig nämligen en helt ny värld när det gäller diskmaskiner som inte längre bara handlar om att få disken godkänt ren.

Diskmaskiner i världsklass

Om man letar efter en normal diskmaskin som helt enkelt gör vad den ska utan att ruinera en på kuppen kan man enkelt använda Google och söka sig fram till något topprankat alternativ. Den som dock har mer pengar att handla för kan få en hel del fantastiska finesser på köpet. Det finns nämligen diskmaskiner som gör mer än bara tvättar rent din disk. Både Bosch och Miele har diskmaskiner som kan få dig att tappa hakan. En del av dessa underverk till diskmaskiner har luckor som automatiskt öppnar sig när tvättcykeln är klar, medan andra lägger mer fokus på estetiska finesser som interiörsljus eller valbara exteriörer. Har du tillräckligt med pengar för att gå all-in kan du till exempel få din diskmaskin att passa in i vilket kök som helst, exteriören är nämligen helt flexibel enligt dina personliga önskemål. En hel del av dessa lyxmaskiner har dessutom extra snabba program för att tvätta disk ultrasnabbt under viktiga middagsbjudningar. Många av dem har också exklusiva glasproram specialdesignade för kristallglas och annat dyrbart porslin som kräver extra varsam behandling.

Bosch är till exempel ett märke som har specialiserat sina produkter att passa en marknad med höga krav på både stil och leverans. Med inbyggs LCD-belysning och ljudlösa maskiner utför dessa varianter diskningen utan att störa överhuvudtaget. Inbyggda mjukmedelsfunktioner ser också till att anpassa diskningen efter vattnet och helt undvika fläckar på porslin och pannor. Många av maksinerna som är avsedda för en marknad som kan betala betydligt mer är också försedda med extra fack och är betydligt rymligare. Disktiden tenderar att vara kortare, tvättförmågan betydligt bättre och torkförmågan optimal. Vad sägs om särskilda sanitetsprogram för träningsflaskor eller helt flexibel inredning som kan flyttas om efter tycke och behov? Även om stjärnorna troligen varken plockar i eller ur sina maskiner själva har de råd med tvättkraft som vi andra bara kan fantisera om.

astrology